Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

A PTC munka menete

Először is regisztrálnod kell egy elektronikus bankban /PayPAl, stb./, amire majd az összegyüjtögetett pénzedet fogod megkapni. Második lépésben egy PTC oldalra kell regisztrálnod. Ha ez is megvan, akkor már csak minden nap szorgalmasan kell kattintgatnod a hirdetések között és apránként gyüjtögetned a centeket, míg végül el nem éred a kifizetési szintet.

Azt ajánlom először maximum csak 2-3 oldalra regisztrálj mert az elején hamar belebonyolódsz a különböző oldalak honlapjain. Bár mondjuk ha minél több oldalon vagy fenn annál többet kereshetsz. Átlagosan egy oldalon napi 10 perc alatt átlagosan $0,03-$0,07 között kereshetsz, 10 oldalon $0,3-$0,7, ami kb 60-140 forint körül van.

Nem valami sok, de ne keseredj el!!! Ha szívesen csinálod és komolyan gondolod, azért napi 1-2 ezer forintot simán össze lehet hozni ami havi szinten 30-60 ezer forint. Azért fizetéskiegészítésnek ez már nem is olyan rossz. A pénzért viszont meg kell dolgozni, türelmesnek kell lenni és nem szabad feladni, azért szerintem a napi 1-1,5 órát megéri.

folytatás következik.....