Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Weboldal látogatottság növelése

A PTC munkában az egyik legfontosabb dolog a referálltak gyüjtése. Ehhez hirdetned, reklámoznod kell magad, hogy minél többen láthassák a "ref linkedet", ami tartalmazza a nevedet vagy a regisztrációs kódodat, így biztos lehetsz benne, aki a te bannereiden, linkeiden keresztül regisztrál, az a te referáltad lesz.

Javslom készits weboldalat ahol a saját bannereidet, linkeidet közzé tudod tenni. A honlapkészítéshez számtalan igyenes oldalt találsz, mint ez is egy ilyen oldal. Ha már elkészítetted honlapodat, akkor már csak egy nagyon fontos dolog maradt hátra, hogy rátaláljanak.

A Honlap Népszerűsítése

Gyakran használják az úgynevett " bannercsere " műveletet, amikor honlap tulajdonosok egymás között, egymás oldalán osztják meg a másik bannerét. Ez jó dolog, de nem elég hatékony, mert ha két ismeretlen honlap tulajdonosa cserél linket, azzal még nem vagyunk előrébb. A látogattotságot viszont tényleg növelni kell ahoz, hogy a Google keresőben minél előrébb találjuk meg az oldalunkat. Ehhez nyújtanak kiváló segítséget a " Traffic Exchange " oldalak. Nagyon egyszerű az egész, az oldakaon megtekintjük valaki más honlapját, amiért cserébe mások is megtekintik a miénket.

The Best Traffic Exchange

KlikkPont | Ingyenes facebook like-ok, forgalomnövelés a weboldaladra